Naslov sporočila: opisni obrazec, Tor Nov 19, 2013 8:56 am
opisni obrazec,
imamo več opisnih obrazcev. izberite najljubšega!
01. INTERVJU odgovarjate na vprašanja, ki so vam zastavljena.
02. PROSTI OPIS čisto po svoje se opišite - oblika dnevniškega zapisa, članek v časopisu, kakor vam srce poželi.
charlie yellows only light can drive out darkness
Število prispevkov : 385 reputation : 0
Naslov sporočila: Re: opisni obrazec, Tor Nov 19, 2013 9:19 am
first middle last
pozdravljen/a! pa začniva s povsem običajnimi formalnostmi - mi lahko poveš svoje ime in starost?
predvidevam, da je tvoj domači kraj storybrooke? si kdaj živel/a tudi kje drugje?
študiraš ali hodiš v službo?
kaj pa tvoja družina? se z njimi dobro razumeš?
introvert ali ekstrovert?
a tako... no, prepričana sem da si zelo zanimiva oseba. kako bi se opisal/a s petimi besedami?
kako pa te ponavadi opišejo znanci?
mi lahko zaupaš eno izmed svojih bolj 'nenavadnih' navad?
kateri pa je tvoj največji strah?
verjameš v resnično ljubezen?
zanimivo. starši so ti v preteklosti nedvomno nekaj pravljic. katera je tvoja najljubša?
s katerim pravljičnim likom se najlažje poistovesiš? zakaj?
ti je ljubša realnost ali fantazija?
kje bi si uredil svoje stalno prebivališče (obala, obrobje gozda, velemesto...)?
si trenutno v zvezi?
ljudje delamo napake. sigurno si se tudi ti nekoč tako osramotil/a, da bi se ob samem spominu na to najraje udrl/a v zemljo. na kratko opiši ta dogodek.
če bi lahko spremenil karkoli iz svoje preteklosti, kaj bi to bilo?
gotovo imaš tudi kakšno slabo navado, ki ti je nikakor ne uspe spremeniti. opiši jo.
tvoj največji strah je..? zakaj?
kaj pa tvoji hobiji? naštej jih nekaj.
hitra prehrana ali zdrav krožnik?
kava, čaj, sok ali voda?
kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš? znaš igrati kakšno glasbilo ali peti?
v nekaj povedih mi opiši svoj stil oblačenja.
imaš opravljen vozniški izpit?
mogoče v zadnjem času doživljaš močne občutke deja vu-ja?
kakšni pa so tvoji cilji za prihodnost? misliš, da ti jih bo uspelo doseči?
age in numbers
person from enchanted forest
job in storybrooke
face claim
alias, age, smth else
Koda:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans+Condensed:300' rel='stylesheet' type='text/css'><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans' rel='stylesheet' type='text/css'><center><table><div style=" width: 400px; background-color: #000000; color: #ffffff; font-family: open sans condensed; font-size: 13px; padding-top: 30px; padding-bottom: 30px; text-align: center; text-transform: uppercase; ">first middle last</div><br><div style="width: 400px; height: 250px; background-color: #e0e0e0;"><center><div style="width: 400px; color: #000; font-size: 10px; overflow: auto; text-align: justify;"><div stlye="width: 190px; height: 350px; font-family:Georgia; font-size: 90px; font-spacing: 95%; padding-top: 10px; overflow: auto;"><center><div style="width: 400px; height: 250px; font-size:11px; color:#000000; text-align:justify; overflow:auto;">[b]pozdravljen/a! pa začniva s povsem običajnimi formalnostmi - mi lahko poveš svoje ime in starost?[/b]
[b]predvidevam, da je tvoj domači kraj storybrooke? si kdaj živel/a tudi kje drugje? [/b]
[b]študiraš ali hodiš v službo? [/b]
[b]kaj pa tvoja družina? se z njimi dobro razumeš?[/b]
[b]introvert ali ekstrovert?[/b]
[b]a tako... no, prepričana sem da si zelo zanimiva oseba. kako bi se opisal/a s petimi besedami?[/b]
[b]kako pa te ponavadi opišejo znanci?[/b]
[b]mi lahko zaupaš eno izmed svojih bolj 'nenavadnih' navad?[/b]
[b]kateri pa je tvoj največji strah?[/b]
[b]verjameš v resnično ljubezen?[/b]
[b]zanimivo. starši so ti v preteklosti nedvomno nekaj pravljic. katera je tvoja najljubša?[/b]
[b]s katerim pravljičnim likom se najlažje poistovesiš? zakaj?[/b]
[b]ti je ljubša realnost ali fantazija?[/b]
[b]kje bi si uredil svoje stalno prebivališče (obala, obrobje gozda, velemesto...)?[/b]
[b]si trenutno v zvezi?[/b]
[b]ljudje delamo napake. sigurno si se tudi ti nekoč tako osramotil/a, da bi se ob samem spominu na to najraje udrl/a v zemljo. na kratko opiši ta dogodek.[/b]
[b]če bi lahko spremenil karkoli iz svoje preteklosti, kaj bi to bilo?[/b]
[b]gotovo imaš tudi kakšno slabo navado, ki ti je nikakor ne uspe spremeniti. opiši jo.[/b]
[b]tvoj največji strah je..? zakaj?[/b]
[b]kaj pa tvoji hobiji? naštej jih nekaj.[/b]
[b]hitra prehrana ali zdrav krožnik?[/b]
[b]kava, čaj, sok ali voda?[/b]
[b]kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš? znaš igrati kakšno glasbilo ali peti?[/b]
[b]v nekaj povedih mi opiši svoj stil oblačenja.[/b]
[b]imaš opravljen vozniški izpit?[/b]
[b]mogoče v zadnjem času doživljaš močne občutke deja vu-ja?[/b]
[b]kakšni pa so tvoji cilji za prihodnost? misliš, da ti jih bo uspelo doseči?[/b]